Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewonersplatform Maarsstee aangemeld als Kroonappel van Oranje

STADSKANAAL – Bewonersplatform Maarsstee heeft zich met haar activiteiten aangemeld bij het Oranjefonds als deelnemer om Kroonappel van Oranje te worden. Als het Bewonersplatform één van de winnaars wordt komt het nieuwe koninklijk paar kijken in deze wijk.  Oranje Fonds Kroonappels

Aan de kroonappels is ook een mooi geldbedrag aan verbonden.Vanaf vrijdagochtend 15 maart 09:00 uur kan er via internet gestemd worden op  activiteiten van het Bewonersplatform. Dit is niet alleen belangrijk voor Maarsstee, maar het is goed voor de hele regio, dat er belangstelling is voor Zuidoost Groningen. Het platform vraagt u dan ook massaal dit project met uw stem te ondersteunen.

Het stemmen gaat als volgt: Alleen op 15, 16 en 17 maart kunt u uw stem uitbrengen.  Ga daarvoor naar de website www.kroonappels.nl . U kunt er nu al een kijkje nemen bij de voordrachten van het bewonersplatform. Iedereen die een stem uitbrengt maakt tevens kans op een van de 1500 prijzen. Deze prijzen worden na afloop van het stemweekend willekeurig verloot onder alle stemmers die op 15, 16 of 17 maart hun stem uitbrengen en hun naam en woonadres juist en volledig invullen. De prijs wordt eind maart naar het door u opgegeven adres verstuurd.

Op woensdag 20 maart worden de gemeentelijke winnaars bekend gemaakt. Daarna volgen nog een regionale stemronde en op 18 april de landelijke finale. De winnaars winnen een Appeltje van Oranje én € 50.000,=

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.