Direct naar de inhoud.

Toneelvereniging TAGO speelt “Pluchen Beertjes”

  • door:
  • op:

Pluchen BeertjesSTADSKANAAL – Op zaterdag 16 maart a.s. speelt TAGO de komedie “Pluchen Beertjes” in theater Geert Teis. Het stuk draait om de 69 jarige speelgoedfabrikant Albert de Keyser die samenwoont met zijn conservatieve dochter Sigrid en haar even saaie man. Ook zijn kleindochter en kleinzoon wonen in het huis. Schoonzoon Joris’ levensambitie is de fabriek van zijn schoonvader erven. Maar dan blijkt de oude snoeper opeens een veel jongere vriendin, Moonja, te hebben. Sigrid bedenkt meteen een plan om haar dwaze vader de ogen te openen. Haar echtgenoot en zoon moeten daarbij een hoofdrol spelen. Dat leidt tot allerlei verwikkelingen, waarbij een pratende speelgoedbeer uiteindelijk de rol van kroongetuige speelt…

 
De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten kosten € 9,50 en zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa (0599 631777). Verder is informatie te vinden op tagotoneel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-