Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Meest originele NLdoet klus 2013 is ‘Samen sterk voor de Minima’!

J.W. van de Kolk spreekt de vrijwilligers van Stadskanaal  toe. (F: RTVS)

J.W. van de Kolk spreekt de vrijwilligers van Stadskanaal toe. (F: RTVS)

STADSKANAAL – Donderdagavond 14 maart was er door de gemeente Stadskanaal een feestavond georganiseerd voor de vrijwilligers die meedoen aan een NLdoet klus dit jaar. Meer dan 400 vrijwilligers, variërend van de brandweer tot de EHBO, kwamen bijeen in een ‘uitverkochte’ sporthal de Spont.

Ook werd gisterenavond de prijs uitgereikt voor de meest originele NLdoet klus. Wethouder Jan Willem van de Kolk van de gemeente Stadskanaal was blij dit te mogen doen samen met Jaap Boer van het VIP! De meest originele Nldoet klus 2013 in de gemeente Stadskanaal bleek dit jaar de 3-daagse actie te zijn van ‘Samen sterk voor de Minima’. Alberta Huisman en Anita Huiting van het Rode Kruis Zuidoost-Groningen mochten namens alle deelnemende organisaties van de actie ‘Samen sterk voor de Minima’ deze prijs in ontvangst nemen.

Vandaag en morgen kun je nog meehelpen dit tot een groot succes te maken. De vrijwilligers van RTV Stadskanaal ondersteunen de benefiet manifestatie door zaterdag 16 maart de gehele dag evenementenradio (met live muziek) te maken vanaf het Menistenplein in het kader van samensterkvoordeminima.nl. Uw inbreng (geld en goederen) zijn dan van harte welkom. Het Rode Kruis Stadskanaal zorgt voor de juiste verdeling hiervan.

De prijs voor de medewerkers 'samensterkvoordeminima'

De prijs voor de medewerkers ‘samensterkvoordeminima’

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.