Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie houdt inbreker aan

STADSKANAAL – De politie heeft maandagnacht in een kantoorpandpolitie aan de Hemenweg een 26-jarige man uit Beerta aangehouden voor inbraak.

Agenten werden naar het pand gestuurd, omdat er mogelijk ingebroken zou worden. Ter plekke constateerden zij dat een ruit aan de achterzijde van het gebouw was ingeslagen. Ook troffen de agenten een fiets bij het pand aan. Na een zoektocht in het gebouw werd de verdachte in een afgesloten ruimte aangetroffen. De man werd ingerekend en in een cel gezet. Bij de fouillering werd een mesje en gereedschap aangetroffen. De 26-jarige wordt vandaag gehoord. De politie stelt een nader onderzoek in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.