Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie zoekt gedupeerden vernieling afgelopen weekeinde

politieMUSSELKANAAL – De politie is op zoek naar mensen die schade hebben geleden doordat een groep jongeren in het centrum van Musselkanaal afgelopen zaterdagnacht vernielingen hebben gepleegd.

Ongeveer acht jongeren van rond de 16-jaar hebben daar over auto’s gelopen. Er is gegooid met allerlei spullen die los en vast zaten zoals winkelkarretjes en bloembakken en er zijn kentekenplaten van auto’s gehaald en tegen autospiegels getrapt. Uit het onderzoek dat de politie heeft ingesteld is een lijst met namen bekend geworden.

Een van de verdachten is aangehouden; de overige worden later verhoord. Echter, de politie heeft in slechts vier gevallen een aangifte binnen gekregen. En er zijn meer gedupeerden, gezien het spoor van vernielingen dat is aangetroffen. Daarom vraagt de politie van de mensen die schade hebben geleden in deze nacht om zich te melden. Gedupeerden kunnen contact opnemen met het bekende nummer 0900 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.