Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man aangehouden voor bedreiging

politieMUSSELKANAAL/OUDE PEKELA – De politie heeft vrijdagavond in zijn woning in Oude Pekela een 35-jarige man aangehouden voor bedreiging. De Pekelder wordt ervan verdacht dat hij vrijdagmiddag de eigenaren van een winkel aan de Sluisstraat in Musselkanaal heeft bedreigd.

De verdachte had in de winkel bedreigingen geuit en tevens de 51-jarige eigenaar een stomp uitgedeeld. Na het geweld was de 35-jarige er vandoor gegaan. Na enig speurwerk wist de politie de identiteit van de verdachte te achterhalen. Hij werd thuis aangetroffen en ingerekend. De man werd in een cel ingesloten. Hij wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.