Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Oranje Top 30 bij RTV Stadskanaal

De Oranje Top 30 via RTVS

De Oranje Top 30 via RTVS

STADSKANAAL – Nederland kleurt muzikaal fel oranje nu lokale en regionale omroepen de wekelijkse ‘Oranje Top 30’ uitzenden op radio en televisie. Nadat de puur Nederlandse hitlijst van muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal eind februari beschikbaar kwam voor uitzending, liep het al gauw storm. Inmiddels hebben 24 lokale radiostations en 25 lokale tv-zenders besloten de ‘Oranje Top 30’ uit te gaan zenden. Nog eens 22 radiostations en 17 tv-zenders hebben op dit moment serieuze belangstelling en daar komen wekelijks nieuwe omroepen bij.

Oranje Top 30 vindt gretig aftrek
Op dit moment is de ‘Oranje Top 30’ al te zien en/of te beluisteren bij Omroep Krijtland, RTV Vrolek, LOOK TV, Radio Rucphen FM, RTV Midvliet, RTV Hollands Kroon, Radio Westerwolde, Radio Twenterand, Omroep IJsselmond, Boxmeerse Lokale Omroep Stichting, Radio Hoogeveen, RTV Assen, TV Valkenburg, Radio 90FM, Salland Broadcasting BV, Delta FM, RTV Lingewaal, Ede FM / TV, Studio Súdwest, Radio Volle Maan, Omroep Hoeksche Waard, Omroep Best, RTV Stadskanaal, M-FM / TV Rijn-IJssel, Kanaal 13 / RTV Lingewaal, Text7, KKN Regio TV, TV Limburg, KPN infokanaal / Ping Media, MIXMEDIA, Deventer Radio en Televisie, ROS TV Zundert, RTV Meppel, Focuz TV, Omroep Dommelland, BLOS RTV, Stadsomroep Den Haag, Radio Wim Mees, Omroep Stichting Milbergen, Dijkland FM, Radio Noordoostpolder, LOG FM en Radio Stad Montfoort.

‘Oranje Top 30’
De ‘Oranje Top 30’ is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden. De uitzending van de hitlijst bij de lokale omroepen betekent voor Nederlandse artiesten een flinke uitbreiding van hun mogelijkheden. De ‘Oranje Top 30’ wordt elke week samengesteld aan de hand van gegevens van het bedrijf GfK Retail and Technology Benelux. Daarbij wordt gebruik gemaakt van actuele verkoopcijfers, downloads en streams van het Nederlandstalige lied. De uitzending bij RTV Stadskanaal vindt iedere zondagavond plaats tussen 18.00 en 19.00 uur en wordt gepresenteerd door Arnold Jeuring.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.