Direct naar de inhoud.

Stadskanaal klaar voor een bruisend winkelseizoen onder nieuw bestuur handelsvereniging

Centrum Stadskanaal (f: RTV Stadskanaal)
Centrum Stadskanaal (f: RTV Stadskanaal)

STADSKANAAL – Het nieuwe winkelseizoen 2013 begint aanstaande zaterdag in Stadskanaal en daarom zijn er extra gezellige activiteiten gepland door het nieuwe bestuur van de Centrum Winkeliers cq algemene Handelsvereniging Stadskanaal. Zo is er het Rad van Stadskanaal waar men vette prijzen kan winnen. Het komische zangduo Bert & Bert zijn er te vinden en door het gehele Stadscentrum kan het winkelend publiek genieten van het optreden van dweilorkest ‘De Olietappers’.

Markt in StadskanaalOmdat het dit weekeinde Pasen betreft zullen speciale ‘paashazen’ losgelaten worden door de Centrum Winkeliers. Met vijftien bestuursleden is de Knoalster handelsvereniging nog nooit zo groot geweest. Het dagelijks bestuur van de ondernemers wordt vertegenwoordigt door Roel van der Molen (Interum Voorzitter/Penningmeester) en Richard Spelde (Secretaris). Gina Prins is de coördinator en duizendpoot van het nieuwe bestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-