Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Musselkanaal heet U welkom tijdens de Klap tot Klaploop

Feesttent  Willem Diemerplein (f: Jan Prummel)

Feesttent Willem Diemerplein (f: Jan Prummel)

MUSSELKANAAL – Ook in Musselkanaal zal morgen op 2e paasdag een groot feest losbarsten. Tijdens alle activiteiten rondom de Klap tot Klaploop die in de middag van start gaat in de Badstraat zal er ook en feestelijk spektakel losbarsten in de grote feesttent aan het Willem Diemerplein. Vlak voor de zaak van ijssalon Gusto is de tent opgesteld, die vanaf 11.00 uur is geopend voor het publiek. Vanaf 13.30 uur zal er live-muziek zijn van het bekende Musselkanaalster duo De  Esperando’s. Naast gezellige muziek luisteren kun je hier ook lekker eten en drinken waaronder Duitse  grillspecialiteiten. Entree is gratis. Ook in Musselkanaal is iedereen maandag 2e Paasdag van harte welkom tijdens de 23e editie van de sportieve Klap tot Klaploop.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.