Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Mark Stiekema 2e tijdens grasbaanraces in Balkbrug

Mark Stiekema

Mark Stiekema

STADSKANAAL – Grasbaancoureur Mark Stiekema is tweede geworden bij internationale wedstrijden in Balkbrug. Het was de eerste wedstrijd van het seizoen. Er stond een sterk deelnemersveld aan de start met onder meer regerend Europees Kampioen Stephan Katt uit Duitsland. Stiekema plaatste zich rechtstreeks voor de dagfinale. In de eindstrijd moest hij alleen Jannick de Jong voor zich dulden. Dirk Fabriek uit Zorgvlied werd derde.

Dankzij een overwinning, een tweede plaats en een derde plaats in de series wist de coureur uit Stadskanaal zich rechtstreeks voor de A- finale te plaatsen die dus uiteindelijk gewonnen werd door Jannick de Jong uit Gorredijk.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.