Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Getuigen gezocht van eenzijdig ongeval

Een ravage op de Continentenlaan

Een ravage op de Continentenlaan

STADSKANAAL – De politie zoekt getuigen van een eenzijdig ongeval in Stadskanaal.

Op zaterdag 23 maart omstreeks 22.45 uur reed een Peugeot 107 over de Continentenlaan. Nabij de voetgangersoversteek tussen de Utrechtselaan en het gemeentehuis raakte de bestuurder een zogenoemde “pinguin” en een lantaarnpaal. Door de aanrijding kwam de Peugeot op zijn dak terecht. De bestuurder verliet na de aanrijding de plaats van het ongeval. De politie heeft het sterke vermoeden dat de automobilist onder invloed van alcohol verkeerde. Ten tijde van het ongeval liepen meerdere mensen over de Continentenlaan, waaronder een vrouw met een hondje. De politie komt graag met deze getuigen in contact. Heeft u iets gezien van het ongeval of anderszins informatie? Bel dan de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Een lantaarnpaal is kapot

Een lantaarnpaal is kapot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.