Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verzet tegen dreigende sluiting basisschool Buinen

OBS De Buyne in betere dagen

BUINEN – Ouders in Buinen leggen zich niet neer bij de dreigende sluiting van de enige basisschool in het dorp. OBS ‘De Buyne’ zou na de zomer van volgend jaar de deuren moeten gaan sluiten, vanwege een te laag aantal leerlingen. De ouders geloven wel in een gezonde toekomst, vooral door de gekozen les en leer methode. Ook denken ouders dat de school in Buinen een goed alternatief kan zijn voor kinderen uit andere dorpen. Er is een actiegroep gevormd die verdere plannen gaat uitwerken om de school open te houden.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.