Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open huis Rode Kruis

Opendag Rode Kruis Brummelkant 01-06-13STADSKANAAL – Afgelopen zaterdag 1 juni werd er een “Open Huis bij Rode Kruis” Het Thema “Wij laten ons zien” gehouden. Het Rode Kruis, Vluchtelingenwerk en Wijkbelang Maarsveld hielden open huis van 10:00 tot 16:00 uur aan de Brummelkant in Stadskanaal. Er was gezorgd voor een stukje instrumentaal muziek. Er werd gezorgd voor lekker vers gemaakte hapjes, en er werd fris en koffie aangeboden tijdens de vele informatie en demonstraties zoals een reanimatie met een Defibrillator. Het liep in het begin niet storm met bezoekers maar tegen de middag werd het al gauw veel drukker en gezelliger.

Foto: (R. Wiekenkamp)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.