Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Race of the Rookies op nieuwe motorbaan.

MAC StadskanaalSTADSKANAAL – Op Tweede Pinksterdag is de nieuwe motorcrossbaan van de MAC in Stadskanaal op het Sportpark Noord succesvol in gebruik genomen. Op 15 juni staat alweer het volgende evenement op het programma.

Op die dag staat de Race of the Rookies op het programma. Ongeveer 100 coureurs zullen in diverse klassen tegen elkaar strijden. Het zijn allemaal jonge talenten. Ook uit deze regio zullen een aantal jonge, opkomende talenten meedoen. Sommigen zijn coureurs die tijdens de pinksterraces ook al succesvol geweest, zoals Bertjan Bos en Mark Beishuizen. Ook het Gasselternijveenster talent Niels Remmelts zal zijn opwachting maken. Hij is, met slechts 14 jaar, een van de jongste talenten.

Uit de wat wijdere omgeving zullen Mika Meijer uit Winschoten en Alwin Slagter uit Appingedam aan de start verschijnen. Zaterdag 15 juni is weer een dag voor de hele familie; kinderen tot 15 jaar mogen gratis naar binnen en voor de volwassenen geldt een gereduceerde entreeprijs van slechts 5 euro. De trainingen beginnen omstreeks 10.00 uur en de wedstijden om 12.30 uur.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.