Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Twijfels over Hippisch park Stadskanaal

Hippisch centrumSTADSKANAAL – Tijdens de algemene beschouwingen van de gemeente Stadskanaal van gisteravond hebben diverse partijen hun zorgen uitgesproken over de bouw van het Hippisch park in Stadskanaal. Nabij het Vledderbos moet een hippisch park verrijzen met ongeveer 150 huisjes, speciaal gericht op paardenliefhebbers. Hoewel de plannen in eerste aanleg al dateren van 2007/2008 is er tot nu toe niets gebeurd.

De ontwikkeling van het park zou gefinancierd moeten worden uit de winning van zand in het gebied. Bij het afgraven van het zand wordt een meer gevormd, wat in de plannen als recreatieplas wordt aangeduid. wethouder Erik Bieze van Stadskanaal kon geen antwoord geven of het park er ooit gaat komen. Hij heeft wel aangegeven dat eerst met de bouw van de huisjes moet worden begonnen, om er niet alleen maar een zandafgraving van te maken

De projectontwikkelaar heeft laten weten dat er nog steeds aan de plannen gewerkt wordt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.