Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Afrikaans kinderkoor naar Stadskanaal

Watoto Children's Choir

STADSKANAAL – Op vrijdag 28 juni geeft het Watoto Children’s Choir in de Baptisten Gemeente Stadskanaal Noord, Handelsstraat 8a een concert. Aanvang 19.00 uur. Het is voor de tweede keer dat dit kinderkoor in deze gemeente optreedt. De reacties waren de eerste keer overweldigend en positief. Een reden om dit koor nog een keer uit te nodigen.

Watoto Child care ministries in Oeganda vangt al jaren weeskinderen op in kinderdorpen. Momenteel noemen ongeveer 2500 kinderen Watoto hun thuis. Acht kinderen en een weduwmoeder vormen een nieuw gezin. De kinderen gaan naar eigen scholen en krijgen de mogelijkheid om na de middelbare school een studie of een praktijk gerichte opleiding te volgen. De visie is om de kinderen de vaardigheden en kennis te geven om leiders te worden in hun eigen land. Ze leren om voorop te gaan en hun talenten in te zetten om hun land op te bouwen. Alle kinderen krijgen een keer in hun leven de kans om wat van de wereld te zien. Zes maanden reizen ze mee met een kinderkoor. Ze treden op, ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal. Ze zijn ook de ambassadeurs van het werk in Oeganda.

Door deze korte trailer http://vimeo.com/29417403   krijgt u een indruk van de sfeer en energie die er uitgaat van het “concert” Beautiful Africa. Deze musicalachtige avond laat zien wat de kinderen hebben meegemaakt en hoe God hun een nieuw leven heeft gegeven. Meer info: www.watotonederland.nl

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.