Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kop-staart aanrijding op de Onstwedderweg

Foto: Ronny W. - 112RegioFlits

Foto: Ronny W. – 112RegioFlits

STADSKANAAL – Op de Onstwedderweg ter hoogte van de Maarsbroek heeft woensdagochtend een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. De bestuurster van een Suzuki Alto heeft waarschijnlijk te laat opgemerkt dat dat een bedrijfsbus voor haar afremde om links af te slaan naar de Maarsbroek.

Een aanrijding was het gevolg. De Suzuki had behoorlijke schade aan de voorkant en door de klap waren de airbags uitgeklapt. Of er nog een passagier naast haar zat is niet bekend. Maar vermoedelijk is de hond, die ook voorin zat, tegen de voorruit geklapt. Het dier had geen letsel. De schadepapieren zijn gezamenlijk ingevuld. De Suzuki is afgesleept door een bergingsbedrijf. De bestuurder van de bedrijfsbus kon zijn weg vervolgen. Deze wagen had weinig schade doordat zijn trekhaak de klap had opgevangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.