Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Ongeval tussen 2 auto’s op de Horsten

Foto: Ronny - 112regioflits

Foto: Ronny – 112regioflits

MUSSELKANAAL – Op de T-splitsing van de Horsten met de Ribbestraat in Musselkanaal heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Een witte Seat kwam in de flank van de blauwe Chevrolet terecht. Volgens vertellen wilde de witte Seat vanuit de Ribbestraat links afslaan de Horsten op draaien en heeft hij de blauwe Chevrolet die van rechts kwam en op de Horsten reed over het hoofd gezien. Beide auto’s zijn flink beschadigd maar de blauwe Chevrolet was er erger aan toe. Er vielen gelukkig geen gewonden. Een bergingsbedrijf heeft deze twee auto’s afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.