Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verdachte aangehouden na schennispleging

StockphotoPolitieSTADSKANAAL – Maandagavond heeft de politie een 43-jarige man uit Veendam aangehouden in zijn woning.

Hij wordt ervan verdacht dat hij eerder op de dag met ontbloot geslachtsdeel bij een speeltuintje aan de Essenhage had gestaan, terwijl daar kinderen aan het spelen waren. Hij zou de kinderen ook hebben aangesproken. Nadat de kinderen de ouders hadden gewaarschuwd is de man er vandoor gegaan in een auto. Via de gegevens van de auto en het signalement van de man leidde het spoor naar deze verdachte. Hij werd vervolgens aangehouden en is ingesloten voor een nader onderzoek. Er is ook een oproep gedaan via Burgernet waarbij 349 deelnemers zijn bereikt en gevraagd om uit te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.