Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ChristenUnie-kamerleden rondom zorg in Stadskanaal

christenunie_logoSTADSKANAAL – Tweede Kamerleden Arie Slob en Carla Dik doen vrijdag 14 juni aanstaande Stadskanaal aan om zich te laten informeren over kansen en zorgen rond werk en zorg. Er zullen bezoeken worden gebracht aan Wedeka en Maarsheerd waarbij naast informatie van deskundigen ook vooral gesprekken
met betrokkenen en cliënten centraal staan.

Bij Wedeka zal het programma ’s ochtends in het teken staan van enerzijds de zorgen over de Wet Werk en Bijstand voor het gebied. Anderzijds zal de wijze waarop Stadskanaal probeert haar uitkeringsgerechtigden naar een baan te begeleiden via een Trainings-en-Diagnosecentrum besproken worden.
In Maarsheerd zal na de middag de nadruk liggen op de mooie kansen die samenwerking tussen ouderenzorg en dagbesteding biedt. Woon-zorgcombinatie BCM en zorgverlener Philadelphia zullen hierover vertellen en een rondleiding verzorgen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.