Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Emotie windturbines loopt hoog op bij gewestelijke PvdA vergadering

windmolen_85BB49E17AD25652C1257968003B264B_104NIEUW BUINEN – De mogelijke komst van windmolens naar zuidoost Drenthe, zorgt voor grote verdeeldheid binnen de PvdA. Dat bleek gisteravond tijdens een bijeenkomst van de partij in Nieuw-Buinen. De afdelingen Aa en Hunze en Borger-Odoorn zijn tegen de eigen Drentse gebiedsvisie, die moet voorkomen dat er nog meer windmolens naar Drenthe komen, naast de geplande negentig molens. Veel PvdA’ers zijn echter tegen de komst van elke windmolen. De statenfractie met uitzondering van Peter Zwiers is echter voor. De emotie van de leden liep hoog op. Luister hier naar een kort radioverslag van RTV Drenthe verslaggever Steven Stegen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.