Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

René Becker komt met nieuwe single ‘Elke Dag’

Rene BeckerSHOWNIEUWS – Het leven van René Becker zit vol actie en staat steevast bol van verrassingen. Deze enthousiaste Stadskanaalster pakt elke uitdaging met beide handen aan en maakt er wat van. ‘Kijk niet achterom maar spring het avontuur tegemoet’ is zijn levensmotto! Gedreven door zijn avontuurlijke karakter klom René bijna 10 jaar geleden spontaan op het podium bij een feestje in de voetbalkantine van zijn cluppie SC Stadskanaal. Het publiek was laaiend enthousiast en voor hij het wist is hij tot op de dag van vandaag nog altijd een graag geziene feestartiest op allerlei feesten en evenementen.

De nieuwe single ‘Elke Dag’ is vandaag verschenen en is te downloaden op alle portals, distributie via de CD Hal Ruinen, terug waar het ook ooit begonnen is met zijn eerste single getiteld ‘Jij bent een wonder’, uitgebracht in 2004. ‘Elke Dag’ is de opvolger van het uptempo nummer ‘Wat ben je Mooi’ (eind 2012). Achterliggende gedachte van de titel van dit zomerse lied is dat er in het dagelijkse leven ‘elke dag’ weer volop kansen liggen, om dat te bereiken wat je zo graag zou willen. Dit zou het schrijven van een lied kunnen zijn, evenals het genieten van een prachtige dag! De productie en muziek is gemaakt door de jonge talentvolle producent Mark Pepping.

De bijbehorende clip, gemaakt door William ten Kate (Crossmedia) in de studio en rondom de stad Groningen, is te zien op YouTube en via de diverse RTV stations.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.