Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Schudden na gebruik

Image00021STADSKANAAL –  Tot 1 november 2013 doet de wijk Maarsveld in Stadskanaal samen met ruim 35 andere gemeenten mee aan een landelijk onderzoek naar de verschillende manieren voor het inzamelen en recyclen van drankenkartons. In de proefperiode wordt onder meer de kosten- en de milieuprestatie van het inzamelen en recyclen van drankenkartons onderzocht.

De pilot vindt plaats onder leiding van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken en loopt vanaf 1 juni tot 1 november 2013. In die periode willen we zoveel mogelijk lege drankpakken recyclen. We vragen de inwoners van Maarsveld daarom om pakken van zuivelproducten en dranken te scheiden van het restafval. De aftrap werd gisterenmiddag verricht door wethouder Jan Bessembinders in de wijksupermarkt. (foto/Marc Dol).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.