Direct naar de inhoud.

The Battle For Knoalrock in FOX

  • door:
  • op:

418565_193287760779534_577113657_nSHOWNIEUWS – Op vrijdag 21 juni 2013 zullen 6 talentvolle bands de strijd met elkaar aangaan in Fox Stadskanaal. Tijdens bandpresentatie krijgen geselecteerde bands de kans om aan te tonen dat zij de beste van de avond zijn en hier mee een plaats veroveren op het festival in november.

Elke band krijgt 20 minuten de tijd om zijn beste performance neerzetten en zich te presenteren voor zowel publiek als een vakkundige jury. De muzikanten zullen beoordeeld worden op onder andere op originaliteit, presentatie en techniek. Net zo als bij de vorige twee edities zal er muzikaal weer genoeg variatie zijn en zullen de verschillende rock genres weer uitgebreid aan het bod komen.

 

Nieuw is dit jaar de locatie de derde editie zal plaatsvinden in Fox Stadskanaal. Het nieuwe onderkomen biedt ons als organisatie vele voordelen en nieuwe mogelijkheden, Ook anders als andere jaren is dat het dit jaar gratis toegankelijk is en zal de avond worden afgesloten met een afterparty, Deejay Jan Bakker oa bekend van Frascati en vaste huis dj van de Fox zal de avond in stijl afsluiten en zal tot in de latere uurtjes de beste rockhits van heden en verleden ten gehore brengen.

De volgende bands zullen gaan strijden om een plek op Knoalrock 2013: Midnight Company (Hardrock) Achlys (Classicrock) Beyond Existence (Hardrock/PowerMetal) We Fall Slowly (Indiecore) Timmy and the Co-Pilots:(Classicrock/blues/funk) Toycar Taxi (alternatieve pop/rock)

De presentatie is in handen van Nico Wiersema.

Evenement: https://www.facebook.com/events/354767561306700/?fref=ts

Website stichting http://knoalrock.nl/  website Fox: http://www.foxstadskanaal.nl



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal