Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wordt RTV’s Jan Paul omroeptalent van het jaar??

Jan Paul BeukemaSTADSKANAAL – Nog een paar uur en dan zullen we het weten. Vanmiddag is in instituut Beeld en Geluid in Hilversum de uitreiking van de OLON (de organisatie van lokale omroepen in Nederland) Lokale Omroep Awards. Namens RTV Stadskanaal is Jan Paul Beukema genomineerd.

Jan Paul is een van de 7 genomineerden voor de award Presentatietalent van het jaar. Hij is veruit de jongste genomineerde: op dit moment is hij nog maar 13 jaar. Ondanks zijn jonge leeftijd is Jan Paul al een aantal jaar bezig met radio maken. Hij is landelijk al opgevallen; regelmatig is hij sidekick op zenders als 3FM en KX-Radio. Niet alleen in Stadskanaal is zijn talent dus opgevallen.

Mocht de award vandaag mee gaan naar Stadskanaal, dan krijgt hij ook nog eens 1000 euro om zich verder te laten coachen als presentator. We wensen Jan Paul heel veel succes en hopen dat we vanavond met een award weer naar Stadskanaal kunnen reizen! Mocht u interesse hebben in de belevenissen van Jan Paul: U kunt hem volgen op Twitter; op @JanPaulBeukema.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.