Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Buitenspeeldag 2013 in Musselkanaal

buitenspeeldag2013_rgbBuitenspeeldag 2013 en sponsorloop op woensdag 12 juni op de Brink in Cereswijk in Musselkanaal.

De Nationale Buitenspeeldag vindt dit jaar plaats op woensdag 12 juni op de Brink in Cereswijk te Musselkanaal. Op 12 juni van 13.30 tot 16.00 uur zijn de kinderen in een aantal straten van de gemeente Stadskanaal de baas. Zo ook in en op de speeltuin aan de Brink, het centrum van Cereswijk. De peuters( onder begeleiding van een ouder) en alle basisschoolkinderen kunnen rondom Ceresbrink spelen. Op de scholen in Cereswijk zijn folders uitgedeeld.

Er zijn allerlei spelletjes te spelen. Ook is er heerlijk drinken, kindermuziek en lekkernijen. Ja als je de baas bent op straat moet je er van genieten. We weten dat spelen belangrijk is voor iedereen. En buiten is gezonder als binnen achter de computer. Natuurlijk is er een luchtkussen. …en nog veel meer. Maar dat blijft een verrassing. De Nationale Buitenspeeldag wordt georganiseerd in alle delen Nederland.

De veiligheid op straat wordt dan onder de aandacht gebracht van alle weggebruikers.
Auto’s en vrachtverkeer kunnen van een aantal straten geen gebruik maken.
Een paar uur zijn alleen de kinderen de baas in veel straten die meedoen met deze Buitenspeeldag. Bij slechtweer gaat de buitenspeeldag gewoon door.

Na deze Buitenspeeldag 2013 vindt aan het begin van de avond de jaarlijkse sponsorloop plaats. Deze activiteit wordt georganiseerd door de beide basisscholen OBS de Badde en CBS de Meander.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.