Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaar actie vernieuwde Bibliotheek Ter Apel

Heidi Lanjouw

Heidi Lanjouw

TER APEL – Maandag 13 mei is Bibliotheek Ter Apel weer opengegaan na twee weken lang intensief verbouwen en herinrichten. Bezoekers van de vernieuwde bibliotheek konden t/m 31 mei hun mening geven over de veranderingen en hiermee kans maken op een boodschappenpakket van de Jumbo.

Winnaar
In totaal hebben 290 bezoekers hun mening gegeven over de vernieuwde bibliotheek. De reacties zijn overwegend positief. Van “Een ontdekkingsreis” tot “Een verrassend uitnodigend thuisgevoel” en van “Wat een gemak, je kunt alles zelf doen” tot “Wat een feest om hier binnen te komen”. Winnaar van de actie is Heidi Lanjouw uit Ter Apel. Zij vindt de bibliotheek fleurig, mooi, duidelijk, sfeervol en overzichtelijker. Heidi heeft deze week een krat vol boodschappen van supermarkt Jumbo ontvangen.

Extra service
Wij nodigen u van harte uit om zelf het resultaat van de herinrichting te komen bekijken. Naast een geactualiseerde collectie zult u nog een aantal andere verbeteringen aantreffen. Lenen en inleveren gaat gemakkelijk en snel met behulp van automaten en u kunt uw boeken ook na sluitingstijd inleveren via onze inleverbus. Wie nog geen lid is van de bibliotheek, kan tot 1 juli een gratis proefabonnement afsluiten. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en van advies te voorzien.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.