Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto beland in sloot

Foto: Ronny - 112regioflits

Foto: Ronny – 112regioflits

STADSKANAAL – Woensdagavond heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N974 ter hoogte van Onstwedde. Vermoedelijk heeft de automobilist(e) de macht over het stuur verloren waarna hij/zij  aan de andere kant van de weg een lantaarnpaal raakte. Vervolgens eindigde te rit met de neus van de auto in een sloot. De sloot staat vol water en de automobilist(e) heeft het voertuig via de achterklep verlaten. Of er letsel is opgelopen is niet bekend. Er is wel een ambulance ter plaatse gekomen. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgevoerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.