Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gezelligheid troef bij unplugged tuinconcert Jeff Hayman

Publiek aan de Rozenhof

Publiek aan de Rozenhof

PEKELA – De liefde bracht hem naar Stadskanaal, de muziek bracht hem naar Oude Pekela. De van oorsprong Australische singer/ songwriter Jeff Hayman, verzorgde de tweede in de reeks van vijf huiskamerconcerten die stichting Pekelpop in de maand juni organiseert.

Voor vijfendertig mensen in een tuin aan de Rozenhof speelde Hayman een uiteenlopend repertoire. Lichte, luchtige onderwerpen werden afgewisseld met serieuze en zijn muzikale begeleiding droeg hieraan bij. Jeff Hayman wist met zijn niet onverdienstelijke gitaarspel zijn nummers de kracht bij te zetten die ze verdienden. Hij zette daarmee bij ieder nummer een andere sfeer neer die het publiek in zijn greep hield. In zijn uptempo nummers wist hij de gitaar bijna tot een ritmesectie-instrument te verheffen.

Jeff Hayman

Jeff Hayman

Jeff Hayman woont sinds 2008 in Stadskanaal en heeft sinds kort het schrijven van muziek weer opgepakt. Op deze zonnige dag heeft een flink aantal mensen kunnen genieten van zijn bijzondere stem en repertoire onder het genot van een drankje en de in Pekela wereldberoemde Pekelpopburgers. Zowel voor de stichting en haar bezoekers als voor Hayman was het een zeer geslaagde middag. Wilt u er ook een keer bij zijn? Dat kan!

Het volgende huiskamerconcert zal worden verzorgd door ‘Call me Skinny’ (Tommy Meyborg) en plaatsvinden aanstaande zondag 16 juni. Aanmelden van tevoren is verplicht en kan via pekelpop@gmail.com of via de facebookpagina van de stichting.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.