Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Het grote Vaderdag-evenement bij de S.T.A.R gaat niet door

Vaderdag onder stoom Foto Jelle RubenSTADSKANAAL – Dit jaar zou voor het eerst bij museumspoorlijn S.T.A.R in Stadskanaal een vader-competitie worden gehouden. De ene vader is sterk met z’n handende ander met z’n hoofd. Maar één ding hebben ze gemeen: ze geven allemaal om hun kinderen. Op Vaderdag konden alle vaders bij museumspoorlijn S.T.A.R laten zien wat ze waard zijn. Helaas blijken er te weinig Vaders te zijndie deze uitdaging aandurfden. Reden voor de S.T.A.R om het evenement af te blazen.

Toch valt er op Vaderdag genoeg te doen bij de S.T.A.R in Stadskanaal. Naast het museum en de gezellige restauratie wordt er volop gereden. Voor zondag geldt de groene dienstregeling. Dat betekent met volle stoom van Stadskanaal naar Wildervank en terug. Kijk voor de rijtijden op www.stoom.net waar ook de prijzen voor de kaartjes staan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.