Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pekela is de hele maand Juni in het teken van de Pekelpop Marathon!

PekelpopHKCCMSPekela is de hele maand Juni in het teken van de Pekelpop Marathon!

De derde editie van de HKC Juni Marathon, georganiseerd door de stichting Pekelpop, werd verzorgd door Call me Skinny uit Groningen was een waar feest. Zijn rustige manier van presenteren in combinatie met zijn muzikale talenten brachten de luisteraars in vervoering. In drie sets wist zanger en gitarist Tommy Meyborg het publiek van begin tot einde boeien. Ondanks de concurrentie uit Winschoten van Sodom Rocks, dat ook dit weekend georganiseerd werd, waren desalniettemin ca. 30 mensen afgekomen op deze derde editie van de Juni-Marathon.

Call me Skinny had de twijfelachtige eer om het pad naar de vierde editie in deze reeks te banen. Volgende week gaat de stichting bij wijze van experiment een” HKC-PLUS” editie houden. In plaats van akoestisch en gevoelig gaat Pekelpop in de deze aflevering in de Juni-reeks voor hard en rauw. 26 Juni zal de stichting uit gaan pakken met een volledig versterkt HKC met de Stadskanaalster formatie Ratsmodee. Daniel Wolgen zet die dag met zij band een set van jewelste neer met hun rauwe grunge / stonerrock sound. Deze editie zal worden gehouden aan een prachtlocatie aan de bosrand in Oude Pekela.

Aanmelden is verplicht en kan op de gebruikelijke en alom bekende manier via facebook.com/pekelpop , www.pekelpop.nl, via pekelpop@gmail.com of 06-21643574

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.