Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Traditionele jaarlijkse fietsavond IVN Stadskanaal

FietstochtSTADSKANAAL – IVN Stadskanaal heeft voor vrijdag 21 juni een midzomeravondfietstocht georganiseerd. De tocht gaat door het veenkoloniale landschap en voert deze keer in noordelijke richting, via de zogenoemde zevenbruggetjesroute en het Hoetmansmeer. “Misschien kent u deze route niet en dan is er alle aanleiding mee te fietsen. Maar u bent natuurlijk ook welkom als u dit gebied wel kent en graag even een stukje mee wil fietsten op deze langste dag van het jaar”, zegt Simon Ronda namens IVN Stadskanaal. De route is ongeveer 25 km. Vertrek om 19.00 uur vanaf het informatiecentrum van het IVN (De Nieuwe Gaarde) aan de Dwarsweg 2 in Stadskanaal (Bij de ingang naar de tuinen).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.