Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politienieuws 18 en 19 juni

StockphotoPolitieSTADSKANAAL – De politie heeft maandagavond een 30-jarige motorrijder uit Stadskanaal aangehouden. De man reed op een crossmotor over het fietspad aan de Nautilusweg in zijn woonplaats. Toen hij agenten zag, ging hij er als een haas vandoor. Op de motor zat geen kentekenplaat. De man negeerde het stopteken. Uiteindelijk wist de motorrijder te ontkomen.

Na een korte zoekactie troffen agenten de man aan, verstopt achter een muurtje. Hij is aangehouden. De motorrijder krijgt een bekeuring voor rijden zonder helm en rijden met een onverzekerde motor. Daarnaast wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden zonder rijbewijs, rijden op een motor zonder kenteken en het negeren van een stopteken.

STADSKANAAL – De politie heeft maandagavond drie mannen aangehouden. Agenten zagen vier mannen aan de Drentsemonden in Stadskanaal in een bestelbus stappen. De bestelbus bleek bij controle als gestolen gesignaleerd te staan.

Van de vier inzittenden van de auto, renden drie gelijk weg. De vierde werd direct aangehouden. Twee anderen werden in de directe omgeving aangehouden. Eén van de mannen wist te ontkomen. De bestelbus is in beslag genomen. Het drietal, 20-31 jaar uit Bremen en Stadskanaal, is ingesloten voor verhoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.