Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

STAR tijdelijk niet naar Musselkanaal

STAR treinSTADSKANAAL – Museumspoorlijn STAR kan de komende tijd niet naar Musselkanaal rijden. Tot zondag 28 juli zullen de treinen Musselkanaal niet aandoen. Dit omdat het stationsgebied wordt gesaneerd.

De grond rondom het Musselkanaalster station is in eigendom van de STAR. Bij de verkoop is afgesproken dat het gebied later zou worden gesaneerd. Om de verontreiniging te kunnen afgraven moet een deel van het spoor worden verwijderd. Rijden met de treinen is daardoor dus niet mogelijk.

De STAR grijpt de sanering ook aan om gelijk het stationsgebied aan te pakken. Zo worden er parkeerplaatsen aangelegd, bewegwijzering, groen en een overdekt wachthuisje gerealiseerd. Hierna ziet het station er dus weer piekfijn uit. Zoals in een eerder bericht op onze site te lezen is, kan naar Veendam weer met stom gereden worden, dus de liefhebber kan tijdens de werkzaamheden toch gewoon reizen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.