Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Activiteiten rondom zwemevenement Rode Loper

Zwemevenement De Rode LoperSTADSKANAAL – In het weekend van 29/30 juni vindt het zwemevenement De Rode Loper weer plaats rond het A.G. Wildervanckkanaal in Stadskanaal.

Het Sport- en beweegteam van de gemeente Stadskanaal organiseert ook dit jaar op de zaterdag allerlei sport- en beweegactiviteiten in samenwerking met lokale sportverenigingen.

Op zaterdag 29 juni kan jong en oud vanaf 13 uur meedoen aan allerlei leuke activiteiten rondom de Pageplas. STB verzorgt tennisclinics, Scouting Stadskanaal heeft allerlei spannende activiteiten en er is beachvolleybal en beachsoccer op het strand met VC Tyfoon. Daarnaast zijn er Frisbee-, KUBB- en Kwallebalwedstrijden en is er een Waterhindernisbaan! De activiteiten zijn gratis, opgeven is niet nodig en duren tot ongeveer 17 uur. Kom langs en doe mee!

Zondag 30 juni is het zwemevenement De Rode Loper. In het A.G. Wildervanckkanaal vinden er dan zwemwedstrijden plaats waar iedereen met een zwemdiploma aan mee kan doen. Meer informatie, starttijden en opgave van het zwemevenement op de zondag is te vinden op   www.zwemevenement-derodeloper.nl

Het sport- en beweegteam Stadskanaal is opgericht door gemeente Stadskanaal om de regeling NASB (Nationaal Actieplan Sport- en Bewegen) en de Impuls Brede School, Sport en Cultuur uit te voeren.  In het sport- en beweegteam zijn mensen werkzaam van Huis voor de Sport Groningen en Combinatiefunctionarissen van stichting Welstad. Samen met lokale organisaties en sportverenigingen draagt het team bij aan de gezonde leefstijl van inwoners van de gemeente Stadskanaal.

Voor meer informatie mail naar sportenbeweegteamstadskanaal@gmail.com of bel naar Combinatiefunctionaris Dennis Knegt, dknegt@welstad.nl, 06-21899519.

Foto: Engel Kupers ( Zwemevenement De Rode Loper 2012)

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.