Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Avond 4-daagse werd 3-daagse door noodweer

Bloemenhulde A4Daagse 21-06-13STADSKANAAL – De avond vierdaagse was ook dit jaar weer een groot succes in Stadskanaal. Er werd dit jaar maar drie dagen gelopen omdat de derde dag (donderdagavond) werd afgelast door het extreme slechte weer met striemende regenbuien, windstoten en onweersbuien. Veiligheid voor de wandelaars ging boven alles. Maar de bloemenhulde afgelopen vrijdag in Stadskanaal was er niet minder om en had een feestelijke en muzikale omvang met veel toeschouwers. Al met al zijn de wandeldagen goed verlopen dankzij de inzet van de 4-daagse organisatie de Verkeersregelaars Stadskanaal en natuurlijk de deelnemers. Alle wandelaars hebben gewoon hun medaille gekregen.

Zie hier alle intocht foto’s gemaakt door onze ‘free-lance’ fotograaf R. Wiekenkamp van Regio-Events.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.