Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jonge winnaar ‘spijkerbroekhangen’ in Stadskanaal

Jarno van Dijk is winnaar Spijkerbroekhangen (f: M. Dol)

Jarno van Dijk is winnaar Spijkerbroekhangen (f: M. Dol)

STADSKANAAL – Het centrum van Stadskanaal was afgelopen zaterdagmiddag het decor van Spijkerbroekhangen. Op het gezellige Menistenplein werd tussen 14.00 en 16.00 uur de wedstrijd ‘spijkerbroekhangen’ gehouden waarin iedereen van jong tot oud mocht meedoen. Organisator Rob Kugul sprak afgelopen zaterdagmiddag voor de RTV Stadskanaal microfoon van een prima opkomst. ‘’Het echte zomerse weer laat ons helaas wat in de steek maar ondanks dat is het toch reuze leuk. Meer dan vijftig spijkerbroekhangers hebben meegedaan”, aldus een enthousiaste Kugul in het ZaterdagMiddagMix radio programma.

Het spijkerbroekhangen is een initiatief van de activiteiten commissie van de Centrum Winkeliers in samenwerking met Sijperda verhuur en Erka Mode die de hoofdprijs (spijkerbroek naar keuze) beschikbaar stelde. Uiteindelijk werd Jarno van Dijk (8 jaar) de gelukkige winnaar. Hij bleef maar liefst met een tijd van 1 minuut en 23 seconden hangen aan de spijkerbroek. Jan Paul Beukema (RTVS) was speaker en gaf commentaar op het Menistenplein tijdens de wedstrijd.

Spijkerbroek hangen op Menistenplein (f: Marc Dol / RTVS)

Spijkerbroekhangen op Menistenplein (f: Marc Dol / RTVS)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.