Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man slipt met gloednieuw scootmobiel sloot in

Foto: R. Wiekenkamp

Foto: R. Wiekenkamp

DROUWENERMOND – Afgelopen zaterdagmiddag is een bestuurder met zijn scootmobiel te water geraakt aan het Zuiderdiep te Drouwenermond. Hij wilde uitwijken voor een tegemoet komende fietser uit tegenovergestelde richting op het fietspad. Door deze actie raakte hij met zijn rechter achterwiel in de berm, zakte weg en belande zo in de naast liggende sloot. De man kwam onder zijn scootmobiel terecht en is met behulp van buurtbewoners uit het water gehaald. Met een nat pak werd hij door bewoners verzorgd en later naar zijn woonadres overgebracht. Welzorg heeft de scootmobiel bekeken maar moest uiteindelijk bergingsbedrijf Keizer uit Stadskanaal bellen om het voertuig te bergen. Het slachtoffer had net een nieuwe scootmobiel gekocht.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.