Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaar Drentse Popprijs ook winnaar Battle for Knoalrock

We Fall Slowly

Midnight Company in actie

FOX – Afgelopen vrijdag 21 juni heeft in een goed gevulde Fox Stadskanaal de Indierock band ‘We Fall Slowly’ de Battle for Knoalrock gewonnen. Tijdens de Bandpresentatie waar iedere band in 20 minuten zijn kunsten mocht vertonen werd de Drentse Popprijs winnaar als beste verkozen van de avond.

Tijdens het jury beraad werd het publiek vermaakt met nieuwe en oude rockhits van DJ Jan Bakker. Hierna werd als eerst de publieksprijs uitgereikt. Deze ging naar de Classic rock band ‘Achlys’ met oud Kanaalster frontman Rutger Smallegange, waarna de bekendmaking van de winnaar van de Battle plaats vond. De jury koos unaniem voor de in oktober 2012 opgerichte band ‘We Fall Slowly’ uit Emmen. De winnaar van zowel de publieksprijs als van de battle zullen 8 november op het derde festival staan.

Naast ‘We Fall Slowly’ en ‘Achlys’ deden ‘Midnight Company’, ‘Beyond Existence’ en ‘Timmy and the Co-Pilots’ mee helaas moest ‘Toycar Taxi’ afzeggen.

Het bestuur van Stichting Countdown-Events wil alle bezoekers, Jan & Jan, alle vijf bands, de 3 juryleden en de mensen van Fox Stadskanaal via deze weg bedanken! Het was een fantastische avond.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Winnaar Drentse Popprijs ook winnaar Battle for Knoalrock

  1. Bedank voor het snel plaatsen. Op de foto staat niet We Fall Slowly maar Midnight Company.

  2. En niet te vergeten onze presentator Nico Wiersema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.