Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gewonde bij aanrijding

Image00147BELLINGWOLDE – Een 78-jarige Duitse bestuurder van een motorscooter is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding. De man reed over de Rhederweg in Bellingwolde. Hij werd aangereden door een 64-jarige automobilist uit Musselkanaal die de weg op draaide. De automobilist had de Duitser niet gezien. Een aanrijding was het gevolg. Het slachtoffer is met pijn aan de borstkas overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakt een rapportage van de aanrijding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.