Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Glaasje op en een lekke band

blaastestBORGER – Een 53-jarige man uit Schoonoord is vandaag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed in de omgeving van Borger met een slok op in zijn auto, die ook nog een lekke band had. Omdat de man erg langzaam reed, besloten meerdere weggebruikers de politie informeren. De politie trof de man aan bij een woning in Borger. Bij een blaastest blies de automobilist 1,4 promille. De man kreeg een rijverbod en een boete. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.