Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Veteranendag Stadskanaal verplaatst door brand

VeteranendagSTADSKANAAL – De Veteranenochtend die vanmorgen gepland staat in Stadskanaal wordt verplaatst. De ontvangst van de ongeveer 40 veteranen in het kader van de Nationale Veteranendag zou vanmorgen in het Geert Teis Theater zijn. Door de brand in het naastgelegen restaurant zijn er vandaag werkzaamheden in en rond het gebouw. De ontvangst zal daarom nu plaatsvinden in Sporthal de Spont.

De veteranen zullen daar ontvangen worden door Burgemeester Galama, die een toespraak zal houden. De muzikale omlijsting zal in handen zijn van kinderkoor de Lichtbakentjes. Omstreeks half 11 zal de ontvangst zijn.

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.