Direct naar de inhoud.

Verkeersmaatregelen rond het Secret Forest Festival

ParkeerbordSTADSKANAAL – Zoals inmiddels bekend is aanstaande zaterdag het Secret Forest Festival in Stadskanaal. Het festival zal plaatsvinden in het bos nabij het Pagedal. Als gevolg hiervan zijn er een aantal aanpassingen in de bereikbaarheid van het gebied.

Op 6 juli 2013 is de omgeving van het festivalgebied vanaf de Maarsbroek-Hoveniersweg in principe alleen toegankelijk voor bezoekers van het festival. Bewoners van aanliggende wijken kunnen gewoon hun woning bereiken. Bezoekers van het festival worden met borden en door verkeersregelaars naar de tijdelijke parkeergelegenheden aan de Hoveniersweg bij het Pagecentrum geleid. Tevens is de Hoveniersweg, vanaf de Borgenweg afgesloten voor het overige verkeer.

Verder is het in een aantal straten verboden om te parkeren. Dit geldt voor beide kanten van de weg. Het gaat dan om de volgende straten: De Borgenweg, Hoveniersweg, Maarsbroek, Dr. Kinglaan, Onstwedderweg en Manegelaan. Verder is de parkeerplaats aan de Onstwedderweg sinds 29 juni tot na het festival gesloten ivm de opbouw.

Voor informatie kunt u ook kijken op: http://ltc.andes.nl/ltc/pub/PublicationActivity.aspx?id=3c796e87-df69-4129-9fbc-b7ce29b8161b

 

Eén reactie op “Verkeersmaatregelen rond het Secret Forest Festival”

  1. wat een kansloze onzin was dat zeg. alles een beetje afzetten om 10 euro parkeergeld te kunnen vragen, allemaal waardeloze smerissen die moesten voorkomen dat mensen op een parkeerplek gingen staan die voor 1 dag geen parkeerplek was.

    te triest voor woorden, triester kan het niet!

    net zoals betalen om naar de plee te mogen, dat heb ik nog nooit eerder op een echt festival meegemaakt. gelukkig stonden er een paar kanslozen bij de plees zodat je gewoon kon doorlopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-