Direct naar de inhoud.

Opnieuw Topzorg predicaat voor Refaja.

RefajaSTADSKANAAL – Het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal heeft opnieuw een TopZorg predicaat mogen ontvangen van zorgverzekeraar Menzis. Dit keer het TopZorg predicaat Liesbreuk. Menzis verleent dit predicaat als het ziekenhuis voldoet aan de richtlijnen, maar tevens moet het ziekenhuis goed luisteren naar de wensen van de klant.

Bij liesbreuk behandelingen is het heel belangrijk dat patiënten snel geholpen worden. Onderzoek en diagnose dienen op 1 dag plaats te vinden, waarna een operatie binnen 4 weken ingepland wordt. Dit dient een dagbehandeling te zijn, om de kansen op complicaties zo klein mogelijk te houden. Het Refaja voldoet dus aan deze eisen, net als de beoogde fusiepartners van het ziekenhuis; het Scheper ziekenhuis in Emmen en het Bethesda in Hoogeveen.

Het is niet het eerste TopZorg predicaat voor het Refaja; ook de behandelingen van heupprotheses, darmkanker en prostaatkanker hebben het predicaat al gekregen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-