Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rondleiding voor buurtbewoners over het Festival terrein

015_Dag drie 30-06-13STADSKANAAL – Buurtbewoners van de wijk Maarsveld hebben vorige week een brief gekregen van de organisatie en opbouw van het Secret Forest festival wat op 6 juli 2013 van start gaat. Deze duurt dan van 12:00 tot 00:00 uur.

Deze bewoners wonen aangrenzend aan het bos van het Pagedal waar het festival terrein opgebouwd word. In de brief werd men uitgenodigd voor een rondleiding over het festival terrein. Om zelf even te komen kijken wat er nu zoal word opgebouwd. Woensdagavond rond 19:30 uur verzamelde tussen de 35 a 40 buurtbewoners zich bij de afgezette ingang van het parkeerplaats aan de Onstwedderweg. “Verboden Toegang” staat daar geschreven, maar voor de buurtbewoners dus even niet.

Wij werden verwelkomd met een kop koffie of thee en werden wat bijgepraat voordat de tocht zou gaan beginnen. Wij zijn goed geïnformeerd wat er zoal aan te pas komt en hoe het terrein nu is ingedeeld en aangekleed. Totaal 4 podiums en een hele batterij aan wc-units, zit, eet en drink gelegenheden stands enz., natuurlijk ook aan veiligheid is gewerkt om de bezoekers zaterdag 6 juli goed te kunnen begeleiden op het festival en ook tijdens de toestroom en afvoer van de bezoekers. Na de rondleiding was er nog de gelegenheid vragen te stellen en die werden goed beantwoord. Als men na het festival opmerkingen of andere zaken hebben te bespreken is er op de zondag nog een evaluatie gesprek met buurtbewoners. Ook van de organisatie zal een evaluatie verslag komen met de plus en min punten omdat bij een volgende keer mee te nemen. Zoals men verwacht zal het festival zonder problemen rondom het festival goed verlopen zodat de buurtbewoners zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het festival. De rondleiding werd deze avond positief ontvangen naar de buurtbewoners toe.

Foto’s / Tekst  Ronny. W

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

2 Reacties op “Rondleiding voor buurtbewoners over het Festival terrein

  1. Jammer dat de evaluatie met bewoners alleen bekend is bij de mensen die woensdag in de gelegenheid waren om bij de rondleiding te zijn. Ook hier geen tijd alleen dat het vandaag is. Waar en hoe laat???????Jammer. Dus ik geef hier aan wat we er van vinden en hopen dat het bij de juiste mensen komt.
    Wij zijn zeker tevreden over hoe alles verlopen is, maar het twee weken totaal niet via het bos richting en om de runderwei en de plas kunnen vinden we erg vervelend.
    Voor herhaling vatbaar. Liever niet maar als het dan toch weer georganiseerd wordt graag een langere toegankelijkheid al was het maar 1 pad die kant op.
    Vr. Groet

  2. jeffry Hendriks

    Er werd een actie gehouden om belonen te kopen voor een euro voor het behoud van de natuur, en de gemeente heeft genoeg verdiend om alles 10x te herstellen wat vertrapt is zo als de Gras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.