Direct naar de inhoud.

Met het Secret Forest Festival heeft Stadskanaal er een topattractie bij

  • door:
  • op:

Podium SFFSTADSKANAAL – Naar schatting waren er ruim 4000 bezoekers afgelopen zaterdag op het 1e Secret Forest dance- festival. Hiermee heeft niet alleen Stadskanaal maar ook de wijde omgeving er een top attractie bij. Wildstylez, Noisecontrollers, Sandro Sylva, Korsakoff, Adaro, Billy the Kit en Bassjackers waren allemaal aanwezig op, wat nu al wordt gezegd, het grootste dancefeest van Noord Nederland. Jeroen van Broekhoven, eigenaar van club FOX en Rob Teitsma van Studio TaS kunnen terugkijken op een perfect verlopen dag. De dance-DJ’s waren onder de indruk van het geweldige publiek en locatie. Hadden er hoorbaar zin in! Wat wil je ook, het festival werd gehouden in de prachtige bossen van het pagedal. Uniek omdat dance festivals meestal worden gehouden vanaf het podium SFFop weilanden. De bossen van het Pagedal boden niet alleen een fantastische entourage maar zorgden ook voor voldoende geluidsdemping zodat de 4 podiums geen last hadden van elkaar. Het festival werd bezocht door liefhebbers van house, hardstyle en urban/soul. Bovendien kregen beginnende (lokale) talenten een kans op het zogeheten Secret Talent Stage. Het gebeuren begon allemaal om 12.00 uur ‘s middags en eindigde met een spetterend vuurwerk om middernacht. De dag is zonder incidenten en logistieke problemen verlopen en dus mag je spreken van een perfect verlopen pilot. Als het aan Jeroen van Broekhoven ligt krijgt het Secrest Forest Festival dan ook een jaarlijks vervolg.

MaddyMadPac doet een interview
MaddyMadPac en Billy the Kit

RTV Stadskanaal en Radio Westerwolde hebben het hele festival live op de lokale radio uitgezonden met vele interviews. Binnenkort mag je ook van ons een uitgebreide filmreportage verwachten met veel interviews. Hier alvast een preview van ‘the making of’ en wat ‘backstage’ flitsen.

Eén reactie op “Met het Secret Forest Festival heeft Stadskanaal er een topattractie bij”

  1. Volgens mij prima te vergelijken met Noorderzon in Groningen, en ook daar is het gras in no time weer groen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-