Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verzet bij aanhouding

StockphotoPolitieSTADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden op het Menistenplein in Stadskanaal. Hij verzette zich hevig bij zijn aanhouding.

Agenten zagen de man rijden op een snorfiets zonder verlichting en wilden hem controleren. Toen ze de man aanspraken reageerde deze niet en liep een horecagelegenheid op het Menistenplein in. Agenten gingen ook naar binnen en spraken de man nogmaals aan. Hij gaf aan dat hij niet naar buiten wilde. Ze roken alcohol bij de man en hebben de man naar buiten meegenomen. Daar rende hij er vandoor. De agenten kregen de man na een korte achtervolging te pakken. Toen ze de 53-jarige verdachte uit Stadskanaal wilden aanhouden verzette deze zich hevig. Met hulp van meerdere agenten wisten ze de man uiteindelijk te boeien en mee te nemen naar het politiebureau. Na onderzoek bleek dat de man 1.4 promille (620 ugl) in zijn bloed had. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.