Direct naar de inhoud.

Zender bereik Radio Continu wordt fors groter

  • door:
  • op:
Stefan leur in actie! (F: radiocontinu.nl)
Stefan leur in actie! (F: radiocontinu.nl)

BORGER ODOORN – Radio Continu uit Exloërkijl neemt vanaf 1 augustus de frequenties van Holland FM in Friesland over. Het gaat om de 97.7 FM op Terschelling, 97.9 FM in Friesland en de 104.7 FM in Leeuwarden. Hiermee heeft de populaire ‘vrolijke’ radiozender zijn uitzendgebied fors kunnen uitbreiden. Radio Continu is momenteel zonder twijfel de best beluisterde ‘Nederlandstalige’ commerciële radiozender van het Noorden. Smaakmakers zijn de populaire DJ’s Stefan Leur en Wim Drent. Mede- eigenaar Harry Langenburg is blij met de nieuwe luisteraars die nu ook kennis kunnen gaan maken met ‘zijn’ station wat ooit, heel lang geleden als piratenzender begon onder de naam Rosamunde.

Eddy Harms:
Holland FM was sinds januari 2006 in Friesland te beluisteren. Directeur Eddy Harms nam eind 2005 het failliet gegane radiostation Nationaal FM over. Er werd uitgezonden vanuit Bowlingcentrum de Grote Keizer in Leeuwarden. Al geruime tijd had Harms gesprekken met Radio Continu over een samenwerking, dit mede ingegeven door het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd. Een doorslaggevende reden voor Harms om voor een samenwerking met Radio Continu te kiezen was dat het muziekformat van Radio Continu vrijwel hetzelfde is als dat van Holland FM. Holland FM werkte alleen met vrijwilligers dus de overgang naar Radio Continu kost geen arbeidsplaatsen. Harms blijft wel als commercieel medewerker bij Radio Continu betrokken.

 
Radio Continu is te beluisteren in Groningen en Drenthe (92.4 FM), Overijssel (92.4 FM en 98.0 FM), en Gelderland (Achterhoek) (101.9 FM). En vanaf 1 augustus dus ook via de 97.7, 97.9 en de 104.7 FM in Friesland



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal