Direct naar de inhoud.

25 jaar Pagepop in Stadskanaal

Pagepop.nl
Foto:  Pagepop.nl

STADSKANAAL – Aanstaande zondag 14 juli is het zover. De 25e editie van het Pagepop Festival zal dan plaatsvinden. Het rock en pop festival begint om 13.00 uur op het dag-campingterrein van het Pagedal. Het popfestival is laat dit jaar (normaal eind mei) en dat heeft alles te maken met een nieuwe grasmat en drainage aangelegd door de gemeente Stadskanaal.

Bert Kruize, voorzitter van de Stichting Pagepop is blij met de prachtige Line Up. Op het hoofdpodium spelen dit jaar vijf bekende bands: De Bazzookas, The Jacks, Audio Adam, The Tightropes en Sam Enough. The Local Stage is dit jaar ook groter dan ooit met een tent van tien bij dertig meter. Afwisselend met het hoofdpodium treden hier lokale en regionale talenten op zoals Anti D’s, Inge van Calkar, Meadowlake en Ricky Rehab. Het Rock, Pop, Folk en Indie festival zal worden afgesloten met DJ EjeeV in de avonduren.

25 jaar pagepop
25 jaar pagepop

Voorafgaand op zaterdagavond is er ook nog ‘opblaaspop’ op het festivalterrein. Het gaat om de final battle. De winnaar van opblaaspop mag als beloning zondagmiddag het Pagepop openen en staat hiermee gelijk in de spotlights.

Het Pagepop Festival is gezinsvriendelijk met speelattributen voor de allerkleinsten. Uitgebreide horeca mogelijkheden voor de inwendige mens en zoals het weerbericht nu lijkt kun je er ook nog lekker zonnebaden. Pagepop is gratis te bezoeken omdat het gedragen wordt op non-commerciële basis. De gemeente Stadskanaal, het Stichtingsbestuur en de ruim 60 vrijwilligers maken dit mogelijk. RTV Stadskanaal komt zondagmiddag met een cameracrew (sfeer) opnamen maken van deze 25e editie. Erik Bentum zal hierbij verslag doen.

 
Lees alles over pagepop en zijn geschiedenis op Pagepop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-