Direct naar de inhoud.

Vakantiespelweek Onstwedde lijkt weer groot succes te worden

spelweek onstweddeONSTWEDDE – Zoals ieder jaar wordt ook dit jaar weer de vakantiespelweek in Onstwedde georganiseerd. Deze spelweek is bestemd voor kinderen die in Onstwedde wonen en / of naar school gaan en die op 1 januari 2014 5 jaar of ouder zijn. Op dit moment hebben al meer dan 200 kinderen zich aangemeld. Opgeven kan nog tot en met 21 juli en de kosten zijn 16 euro per kind.

Dit jaar is de spelweek van 12 t/m 16 augustus. De kinderen worden naar leeftijd ingedeeld in groepen en gaan dan samen allemaal leuke dingen doen, variërend van een sprookjestocht tot een gezamenlijk bezoek aan een pretpark. De oudste kinderen mogen zelfs op dinsdag in de Boerderij blijven slapen.

De organisatie zoekt verder nog naar jongeren van 15 jaar of ouder die graag als begeleider mee willen werken. Ook worden er nog pannenkoekenbakkers gezocht. Meer informatie over de spelweek is te vinden op www.vakantiespelweek.nl. Ook kun je je hier aanmelden als begeleider.

Foto: organisatie spelweek Onstwedde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-